HTML

Market ing

Kezdőtől a kezdőknek. Elindulás az üzleti pályán, majd bukás, vagy fényes győzelem. De ha van győzelem mi is az?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Minden elkezdődik valahól

2008.01.25. 21:16 Rilien

Ez a blog itt...remélem. Volt itt már egy bejegyzés. Csak nem tudom hova tünt. Megnyomtan a publikál gombot és eltünt. Valahol most az éterben kering. Lényeg hogy itt nincs. Bánatosak vagyunk miatta? Kicsit. De kit érdekel:-)

Valami olyasmiről szolt hogy minek is szeretném használni a blogot. Tudom hogy ezek az oldalak általában az önkifejezés eszközei, de nekem nem igazán erre van szükségem.

Én egy fiatal pályakezdő vagyok, akit érdekel a cégvezetés, a marketing és a külömböző üzleti lehetőségek. Ezekekkel kapcsolatba szeretnélek titeket fárasztani.

Vannak ötleteim miből lehetne pénzt csinálni. Egyik a hobbimal, a másik a jelenlegi munkámmal függ össze. A blogot amolyan jegyzetfüzetnek fogom használni ahova leirhatom az ötleteimet, elképzeléseimet. Itt mindig meg fogom őket találni és nem hagyom el, mint azokat a füzeteket, amelyeket szintén erre a célra használtam.

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://market-ing.blog.hu/api/trackback/id/tr60311714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása